2.6.2023 13:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Registracija i prijava

Dobrodošli na Oglasnik portala dulist.hr! Oglašavanje na stranicama dulist.hr je i dalje besplatno, a korištenje portalom jednostavno.

Kako biste mogli objaviti Vaš prvi mali oglas najprije je potrebno registirati se. To možete učiniti klikom na link ‘Registracija’ u gornjem lijevom uglu. Od Vas tražimo niz osobnih podataka ali i jamčimo da će svi prikupljeni osobni podaci biti pohranjeni isključivo u bazi osobnih podataka čiji je voditelj tvrtka dulist d.o.o. Nakon što ste upisali podatke koje tražimo od Vas, potrebno je kvačicom označiti prihvat uvjeta korištenja te kliknuti na ‘Registriraj se’.

Za svaku sljedeću prijavu na stranicu oglasi.dulist.hr dovoljno je kliknuti na link ‘Prijava’ u gornjem lijevom uglu. Prijavu ćete izvršiti upisivanjem korisničkog imena i lozinke koje ste odabrali prilikom registracije.

Kako biste predali oglas, kliknite na link ‘Predaja oglasa’ koji se nalazi u lijevom uglu glavnog izbornika.

Najprije izaberite kategoriju u koju spada Vaš mali oglas i upišite kratki naslov koji će definirati ono što želite oglasiti. Nakon što popunite polje tekst sa svim podacima Vašeg malog oglasa u mogućnosti ste objaviti i jednu pripadajuću fotografiju. Preporučamo unos fotografije dimenzije 1200px x 800px. Po završetku unosa Vašeg malog oglasa kvačicom dajte privolu pohrane unesenih podataka. Zaključno, potrebno je kliknuti na ‘Predaj oglas’.

Oglasi će biti objavljeni na našim internet stranicama, u najkraćem mogućemo roku, nakon autorizacije!

Želite li pregledati sve Vaše male oglase kliknite na link ‘Moji oglasi’ u gornjem lijevom uglu. Na tom mjestu možete provjeriti popis svih Vaših malih oglasa i deaktivirati svoj objavljeni oglas.

Ukoliko želite da Vaš mali oglas bude istaknut u rubrici ‘Izdvojeno’ na samom vrhu stranice oglasi.dulist.hr također ćemo Vas zamoliti da nam se obratite mailom.

Za povratak na glavnu stranicu portala dulist dovoljno će biti kliknuti link dulist.hr koji je smješten u gornjem desnom uglu glavnog izbornika.

 

   Impressum | Privatnost | Uvjeti | Kako do nas
  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana